Сьогодні знайомимо вас з наступною локацією учнівського проєкту, ще однією сімейною справою, яка знаходиться в с. Коритняни, броварня «FICHTE’N BREWERY».
В сюжеті учні покажуть крафтове виробництво.
Пан Борис,співзасновник приватного виробництва, провів дуже цікаву і змістовну екскурсію броварнею, поділився інформацію про технологічні процеси виробництва різного виду напоїв. Цікаво було почути про напій «Комбуча» – це ферментований напій, який отримують за допомогою спеціального гриба-симбіонта. В процесі ферментації чаю та цукру гриб виділяє різноманітні корисні речовини, такі як органічні кислоти, пробіотики, вітаміни та ферменти.
Учні побували у виробничих цехах, а саме: в цеху з підготовки тари, варильному цеху ( гарячий цех) та бродильному.
Учасники проєкту отримали змістовні відповіді щодо організації роботи підприємства та його розвитку.